Over ons

De activiteiten van GRWestkust, situeren zich in het opslaan en verwerken van al dan niet verontreinigde gronden en bagger – en ruimingsspecie. Met zijn perfecte geografische ligging langs De Ijzer te Diksmuide is het dan ook een perfecte invalsbasis om de ganse Westkust te bedienen, van de Panne tot Oostende.

Daarnaast verhandelt en bewerkt GRWestkust natuurlijke en inerte materialen zoals bouw- en sloopafval afkomstig van afbraak-, grond- en wegeniswerken. Het aangevoerde puin wordt gerecycleerd door middel van een eigen breek- en zeefinstallatie tot materialen welke in de bouwsector terug nuttig kunnen aangewend worden. Deze gerecycleerde puingranulaten worden in onze betoncentrale verder verwerkt tot gebonden mengsels ( stabilisé) welke dan kunnen aangewend worden in de bouwsector. Al onze geleverde puingranulaten zijn voorzien van een Copro Certificaat en een EG certificaat. Deze kunnen op eenvoudig verzoek opgevraagd worden bij ons.

 

Missie:

De opdrachten die ons toevertrouwd worden, situeren zich zowel in de publieke als de private sector. Door voortdurend hoge eisen te stellen aan kwaliteit, veiligheid, milieu en omgeving hebben wij het vertrouwen bekomen bij onze opdrachtgevers. Deze ontwikkelingen zijn enkel mogelijk dankzij het dynamisch en technische opgeleide team van medewerkers waarop we dagelijks kunnen terugvallen. Veiligheid en kwaliteit primeren, zowel voor haar eigen personeel als voor derden. Getuigen daarvan zijn de vele certificaten en de ruime ervaring die geboden wordt.